Megjelenés a világhálón minden vállalkozás számára alapvető a 21. században. A gyors, hatékony információáramlás elképzelhetetlen weboldalak nélkül. Napjainkban a minőségi céges marketing elengedhetetlen alapfeltétele egy stílusos, egyedi weboldal.


Az általam készített oldalak mindegyike egyedi tervezésű designt, és egyedi programozású oldalszerkezetet kap, így a megrenedlő biztos lehet abban hogy weboldala nem fog szembejönni vele más tartalommal böngészés közben.


Az okostelefonok és tabletek megállíthatatlan terjedése megköveteli, hogy honlapja minden eszközön tökéletesen jelenjen meg, így segítve a célközönség maximális elérését. Weboldal készítés, logó készítés, grafikusi munkáim során erre törekszem.


Megtöbbszörözheti vállalkozása bevételét ha rendelkezik egy jól használható webáruházzal. Folyamatosan fejlődő terület amely egyre szélesebb körben terjed el, hiszen a számítógépek és a laptopok mellett már az okos telefonokon is elérhetjük a kínált termékeket. A vásárlók szempontjából nagy előnyt jelent a webshopok megjelenése, hiszen így bármit megvásárolhatnak pillanatok alatt, anélkül, hogy kimozdulnának a lakásból.


Webáruházaimat Opencart keretrendszeren készítem. Előnyei a könnyű használhatóság, egyszerű adminisztrációs felületeken keresztül bármikor átállíthatja Ön is a webáruház bármely pontját, könnyen megváltoztathatja a termékek megjelenítését vagy árazását és más tulajdonságait.
Az Opencart webáruház Open Source motorra épül, vagyis folyamatosan fejlesztik és használják őket a világ számos pontján.© 2018 - Krizsa Zsolt - webdesigner, grafikus, sitebuilder - Minden jog fenntartva.